Presă

În standul 48 din pavilionul C6, vizitatorii vor putea testa și achiziționa INOVAGRIA, singura aplicație 100% românească pentru managementul fermelor

În perioada 25 - 29 octombrie 2017, la Romexpo București se desfășoară târgul internațional INDAGRA 2017, cel mai mare și important eveniment agricol din România.

Pentru al doilea an la rând, SIVECO participă la acest eveniment de referință, în standul 48 din pavilionul C6.

[...] ministrul Mediului, Graţiela Leocadia Gavrilescu, a declarat că acest soft este extraordinar de important pentru toţi producătorii agricoli din România, pentru că vor putea să vadă pe telefon exact care este starea vremii, astfel încât să poată să prevină orice eveniment ce ar putea aduce pagube. "Cred că este un program, un soft extraordinar de important pentru toţi producătorii agricoli. Proiectul, care a fost implementat de ANM şi de firma Siveco, este valabil pentru toţi cei care au activităţi în domeniul agriculturii, fie că sunt crescători de animale, fie că sunt la munca pe câmp. Este important că au posibilitatea, având aplicaţia pe telefon, să vadă exact care este starea vremii, astfel încât să poată preveni orice eveniment care ar putea duce la pagube în propria desfăşurare de activitate agricolă", a spus Gavrilescu.

citește mai mult pe monitoruldegalati.ro

Este foarte important să aflăm din timp când se produce orice schimbare de vreme! Acum, însă, putem primi atenţionările de vreme rea pe telefon. [...] ANM și Siveco România au lansat miercuri aplicația Inovagria Meteo, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a cunoaște în orice moment starea vremii, presiunea atmosferică, umiditatea aerului și a solului, viteza vântului sau rezerva de apă din sol la nivelul oricărei localități din România.

citește mai mult pe observator.tv

Inovagria Meteo – aplicația care revoluționează modul în care fermierii relaționează cu condițiile de vreme din zonele unde fac agricultură. Siveco România, în colaborare cu Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a lansat săptămâna aceasta aplicația pentru telefon mobil și tabletă ce permite agricultorilor să afle care sunt condițiile meteo și prognozele pentru fiecare zonă unde lucrează teren agricol. Până la acest moment, aplicația a adunat deja 10.000 de descărcări.

citește mai mult pe agrointel.ro

Siveco, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de software şi integratori de soluţii de IT de pe piaţa locală, a lansat Inovagria Meteo, o aplicaţie care are ca public ţintă principal fermierii care au nevoie de informaţii despre starea vremii, conform datelor companiei. „Cu ajutorul Inovagria Meteo fermierii vor putea să îşi planifice eficient activitatea agricolă şi să ia deciziile corecte pentru protejarea producţie agricole”, potrivit Siveco.

citește mai mult pe zf.ro

Administratia Nationala de Meteorologie si SIVECO Romania au lansat aplicatia INOVAGRIA Meteo, cea mai noua solutie IT dedicata managementului fenomenelor meteo si agrometeo din Romania.

Prin datele agrometeo specializate puse la dispozitie, INOVAGRIA Meteo este de un real folos fermierilor si altor categorii de utilizatori interesati de starea vremii. Cu ajutorul INOVAGRIA Meteo, fermierii vor putea sa isi planifice eficient activitatea agricola si sa ia deciziile corecte pentru protejarea productie agricole.

citește mai mult pe manager.ro