Presă

28 martie 2017, 10:30, Hotelul Corona, Drobeta Turnu Severin

SIVECO România, în colaborare cu Camera Agricolă Mehedinți, prezintă INOVAGRIA, softul performant realizat de SIVECO România pentru managementul fermelor agricole.

În cadrul acestui eveniment, echipa departamentului eAgriculture din SIVECO România va prezenta cele mai semnificative beneficii pe care utilizarea soluției o aduce fermierilor și va demonstra în mod direct cum funcționează.

  • În contextul concurenței tot mai acerbe și a intensificării presiunii pentru creșterea performanței în administrarea fermelor, vor fi abordate teme ca: 
  • Eficientizarea procesului de obținere a subvențiilor APIA în sectorul vegetal și cel zootehnic;
  • Administrarea completă a contractelor de arendă;
  • Evidența la zi a terenurilor aflate în utilizare și a culturilor agricole asociate;
  • Controlul mai bun asupra resurselor folosite în administrarea fermelor prin urmărirea permanentă a lucrărilor agricole, a costurilor asociate și a profitului rezultat; 
  • Întocmirea Registrului Electronic al animalelor și menținerea la zi a inventarului exploatațiilor zootehnice și animalelor din fermă. 

Cu o săptămână înainte de depunerea cererilor unice,
SIVECO România lansează versiunea GRATUITĂ a simulatorului de subvenții pentru zootehnie

Simulatorul va fi disponibil începând de duminică, 26 februarie 2017, ora 12:00, pe site-ul INOVAGRIA, www.inovagria.ro

INOVAGRIA, softul performant realizat de SIVECO România pentru managementul fermelor agricole, permite fermierilor să calculeze, în mod GRATUIT, valoarea estimată a subvențiilor și să depună corect cererile unice de plată la APIA, atât pentru culturile vegetale, cât și pentru zootehnie.

Simulatorul de subvenții pentru sectorul zootehnic a fost creat pornind de la dificultățile semnalate de fermieri la depunerea cererii unice. SIVECO România a transpus cerinţele lor într-o aplicație care răspunde nevoilor reale și imediate exprimate de fermieri.

INOVAGRIA prezentă la Congresul FERMIERI pentru FERMIERI, organizat de către Asociația Producătorilor de Porumb din România.

Gabriel Lospa, directorul departamentului eAgriculture al SIVECO Romania, în studioul Antena Satelor, vorbește despre utilitatea unei soluții care să-i ajute pe fermieri pentru pregătirea depunerii cererii de subvenții.

SIVECO România lansează INOVAGRIA, un soft performant dedicat fermierilor, cu o versiune GRATUITĂ care optimizează cererea unică de plată

Cu ajutorul ei, fermierii vor putea să calculeze valoarea estimată a subvențiilor și să depună corect cererile unice de plată la APIA

București, 1 noiembrie 2016 - Departamentul eAgriculture din cadrul SIVECO România lansează INOVAGRIA, cea mai nouă soluție IT dedicată managementului performant al fermelor.

Aplicația permite fermierilor să gestioneze toate procesele din fermă și să evalueze performanța lor. Cu ajutorul aplicației dezvoltate de SIVECO, fermierii vor putea să calculeze valoarea estimată a subvențiilor și să obțină informațiile necesare privind depunerea corectă a cererilor unice de plată la APIA.

Noutatea aplicației constă în abordarea personalizată a problemelor întâmpinate de fermieri în activitatea acestora.