Componente aplicaţie

INOVAGRIA Meteo îți oferă posibilitatea de a cunoaște în orice moment starea vremii, presiunea atmosferică, umiditatea aerului și a solului, viteza vântului sau rezerva de apă din sol la nivel de localitate.

În toata România, printr-o simplă atingere a telefonului.

Componenta Subvenții a aplicației INOVAGRIA te îndrumă în procesul de pregătire a documentației necesare obținerii subvenției anuale de la APIA.

Dezvoltată de profesioniști pentru a răspunde problemelor întâmpinate la accesarea subvențiilor, INOVAGRIA oferă consiliere pentru întregul proces de accesare a subvenției anuale de la APIA.

Componenta Contracte de Arendă a aplicației INOVAGRIA simplifică procesul de gestiune a terenurilor în arendă. INOVAGRIA preia din sarcinile administrative pentru ca tu să te ocupi de ceea ce este important pentru tine: planificarea culturilor, urmărirea lucrărilor agricole, implementarea unor noi tehnologii sau vânzarea recoltei.

Componenta Lucrări Agricole este o soluție special concepută pentru eficientizarea și controlul permanent al proceselor din fermă. INOVAGRIA te ajută să deții în permanență controlul asupra fiecărei lucrări agricole și să poți lua decizii corecte și rapide.

Componenta Hărți îți asigură acces permanent la hărțile terenurilor agricole, culturilor și producției recoltate și permite modificarea și depunerea la APIA a declarațiilor anuale privind terenurile cultivate.

Extrem de adaptabilă și ușor de utilizat, componenta Registrul Animalelor te ajută să ții inventarul exploatațiilor zootehnice și al animalelor din fermă. Registrul Animalelor permite înregistrarea uneia sau mai multor exploatații zootehnice și gestionarea informațiilor despre animale referitoare la specii, rase și tipuri de evenimente.

Componenta Terenuri Agricole permite accesul la informații centralizate legate de tarlalele/parcelele dintr-o fermă. Această componentă a soluției INOVAGRIA, gestionează următoarele tipuri de date despre terenurile agricole: anul și tipul de cultură, lucrările executate, stadiul de realizare al lucrărilor, cantitatea și caracteristicile materialelor furnizate, producția recoltată, contractele de arendă și hărțile terenurilor.

Prin integrarea cu Componenta Hărți, aplicația permite adăugarea, editarea și vizualizarea datelor spațiale care caracterizează fiecare tarla/parcelă.

Componenta Monitorizare GPS, parte a soluției INOVAGRIA crește eficiența supravegherii lucrărilor agricole prin monitorizarea pe baza datelor GPS a mașinilor agricole. Fermierul poate afla în orice moment traseul echipamentului, consumul de combustibil și parcelele nelucrate, economisind astfel timp și bani.

Componenta Fertilizări te ajută să monitorizezi utilizarea de fertilizatori și erbicide pentru fiecare teren agricol și îți oferă cele mai bune soluții, în funcție de istoricul înregistrat, pentru procesul de fertilizare/ erbicidare din anii următori cu scopul de a asigura păstrarea calităților solului.

Componenta Rotația Culturilor oferă posibilitatea de a planifica mult mai ușor și mai rapid producția la nivel de parcelă în funcție de istoricul culturilor anterioare și de caracteristicile terenului. Mai mult, modulul generează hărți multianuale cu rotația culturilor și propune variantele optime de culturi pentru anii următori pentru creșterea productivității.

Componenta Normative permite înregistrarea normativelor pentru o lucrare agricolă prin introducerea necesarului standard de elemente care intervin în lucrarea respectivă: număr de mașini agricole, consum de combustibil, necesar de angajați, etc. Pe baza acestor informații, aplicația va elabora planul de producție pentru ferma agricolă.

Componenta Silozuri îți permite gestionarea fluxurilor tehnologice specifice activităților de însilozare proprii culturilor agricole: recepția materiilor prime, administrarea operațiilor tehnologice ulterioare, cum ar fi selectarea, trierea, calibrarea, tratarea materiilor prime, etc.